اخذ ویزای توریستی کانادا :

توریست کسی است که تابعیت کشور کانادا را ندارد و به صورت قانونی از کانادا دیدن می کند. سالیانه کشور کانادا بیش از 35 میلیون بازدیدکننده را میزبانی می کند که با ویزای غیراقامتی وارد این کشور می شوند. به غیر از افراد دارای اقامت کانادا و شهروندان کانادایی، برای مسافرت به کانادا همه افراد نیاز به مجوز ورود به کانادا را دارند.
با توجه به شرایط خوبی که برای گرفتن ویزای توریستی کانادا وجود دارد، شانس اخذ ویزای مولتی 5 ساله افزایش یافته است. شما می توانید با داشتن دعوت نامه یا مدارک مناسب اقدام به درخواست ویزا نمایید.
ویزای توریستی کانادا معمولا به شکل ویزای تک ورود و مالتیپل می باشد.


single entry visa: که به وسیله آن می توانید تنها یک بار به کانادا سفر کنید.
multiple entry visa: به وسیله این ویزا می توانید تا زمان اعتبار ویزا به دفعات به کانادا سفر کنید.    

"شرکت خدمات مسافرتی راه ابریشم" با توجه به تجربه طولانی مدت خود در زمینه ارائه خدمات سفارت و اخذ ویزای کانادا؛  و انجام  هزاران پرونده جهت دریافت ویزا برای متقاضیان محترمی که به صورت توریستی و یا جهت دیدار با اقوام و آشنایان خود، قصد بازدید از کانادا را دارند، آمادگی خود را  در زمینه ارائه خدمات ویزا در مسیر کانادا و همچنین مشاوره کاملا رایگان، تخصصی و حرفه ای به شما عزیزان اعلام می دارد.

 

اعتبار انواع ویزای کانادا :

معمولا متقاضیان ویزای توریستی و دیداری می توانند حد اکثر تا شش ماه در کانادا اقامت داشته باشند. اگر ویزا به صورت مالتیپل صادر شده باشد به دارنده ویزا این امکان را می دهد که به طور متعدد و در هر بار ورود 6 ماه در کانادا اقامت داشته باشند.

مزیت های ویزای بلند مدت مالتیپل  کانادا :

1. اولین مزیت ویزای مالتیپل این است که به دارنده ویزا این اجازه را می دهد که به دفعات به کانادا تردد کند.
2. از طریق کلیه مرزها و در زمان های مختلف می تواند به کانادا سفر کند.
توجه: ویزای مالتیپل تا یک ماه قبل از تاریخ ابطال گذرنامه فرد دارای اعتبار است.
اعتبار5 ساله ویزای مالتیپل به این خاطر است که گذرنامه های افراد ایرانی به طور معمول تا 5 سال اعتبار دارند.

* سفارت کانادا مصاحبه حضوری با متقاضیان ویزای کانادا ندارد.

تصمیم گیری درمورد صدور و یا عدم صدور ویزای کانادا با توجه به مدارک ارسالی متقاضی صورت میگیرد، لذا اهمیت ارسال مدارک صحیح و پرونده کامل بسیار بالا است. مدارک ارسالی باید کامل، دقیق، به روز و کاملا گویای وضعیت فرد متقاضی باشد و افسر ویزا را متقاعد نماید که شخص متقاضی واجد شرایط ویزای کانادا است.

وقت انگشت نگاری:

سیستم بیومتریک برای متقاضیان ویزای موقت (دیدار، دانشجویی و کار) الزامی است. متقاضیان ایرانی ویزای دیدار ، دانشجویی و کار بین سنین 14 تا 79 سال ملزم به دادن داده های بیومتریک خود (اعم از اثر انگشت و عکس) می باشند.
کلیه متقاضیان محترم باید به یکی از کشورهای اطراف که در آنها مرکز EFS GLOBAL اقدام به انگشت نگاری می نماید، مراجعه کنند. شرکت راه ابریشم در تمامی این کشورها دارای نمایندگی و قرارداد با کارگزاران معتبر جهت همراهی شما عزیزان می باشد تا بدون هیچ گونه مشکل، ابهام و یا استرس، از زمان  ورود به فرودگاه تا زمان خروج، کلیه امور مربوط به انگشت نگاری، مراجعه به VAC و ارائه اطلاعات لازم را به خوبی هماهنگی نماید. لیست این شهر ها عبارتند از:1.ترکیه (آنکارا/استانبول)   2.ارمنستان (ایروان)  3.آذر بایجان  (باکو) 4.گرجستان (تفلیس)   5.امارات (دبی)

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کانادا :

1. اصل  پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام کلیه پاسپورت های قدیمی که در آن ها ویزا درج شده است.

2. ارائه دعوت نامه و یا مدارک معتبر برنامه سفر (که این مدارک می تواند شامل این موارد باشد: دعوتنامه  معتبر- ارائه برنامه کامل سفر

3. ترجمه شناسنامه هریک از متقاضیان

4. ترجمه سند ازدواج در صورت همسفر بودن همسر(در صورت همراهی فرزندان حتما گواهی اشتغال به تحصیلشان ترجمه شود)

5. تکمیل فرم اطلاعات فردی و فرم اطلاعات خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه.

6. مدارک مالی، شامل نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی به همراه گردش سه ماه حساب که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه متقاضی باشد. در صورتیکه گواهی سپرده بلند مدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل و اجاره نامه دارید نیز ارائه دهید.(مدت اعتبار نامه تمکن مالی و ریز پرینت یک ماه است.)

7.ترجمه اسناد ملکی

8.مدارک شغلی

کارمندان: گواهی اشتغال به کار به زبان فارسی یا انگلیسی روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد ماهیانه، نام مدیر یا سوپروایزر و مدت زمان موافقت شده با مرخصی)، ترجمه فیش حقوقی سه ماه آخر، ترجمه لیست بیمه سه ماه آخر و ترجمه حکم کارگزینی.

کارفرمایان: ترجمه " آگهی تاسیس" ،"آگهی تغییرات" و "آگهی تصمیمات" شرکت در روزنامه رسمی، ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی دو ماه آخر کارمندان، ترجمه آخرین لیست بیمه پرداخت شده.

تجار: ترجمه کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، ترجمه لیست پرداخت بیمه.

مهندسان: ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت.

کارخانه داران و صاحب مشاغل آزاد: ترجمه پروانه بهره برداری، ترجمه جواز کسب، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده و ترجمه لیست بیمه پرداخت شده.

بازنشستگان: ترجمه حکم بازنشستگی و ترجمه فیش حقوقی سه ماه آخر بازنشستگی (در صورت افزایش حقوق، ترجمه حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود.)

9. ترجمه رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند. رضایت نامه باید از کسی باشد که آنها را همراهی نمی کند.

10. دوقطعه عکس 4،5*3،5 رنگی با زمینه سفید
*کلیه مدارک فارسی باید به زبان انگلیسی ترجمه شوند و ترجیحا به تاییدیه دادگستری برسند.

* اگر به هر دلیلی مایل به سفر و اخذ ویزای مالتیپل کانادا هستید، با تماس با مشاورین ما و دریافت مشاوره تخصصی می توانید در کمترین زمان ممکن، ویزای مالتیپل کانادا را اخذ نمایید و از ویژگی های آن بهره مند گردید. 

خط ویژه تهران:  1716

021-74807000

ایمیل:  abrisham.ca@gmail.com

نشانی: تهران، سعادت آباد، میدان کاج، بلوار سرو شرقی، پلاک 103، طبقه دوم







پذیرش تحصیلی کانادا

کشور کانادا با داشتن نظام آموزشی معتبر و داشتن بیش از 100 کالج و دانشگاه دولتی و خصوصی مقصدی جذاب برای دانشجویان و داوطلبان تحصیل در خارج از ایران می باشد.

کانادا دارای دو نوع دوره آموزشی برای تحصیل در مقطع دیپلم و بالاتر از دیپلم می باشد:

 

1-کالج

دوره کالج: تمرکز این دوره ها بیشتر ارائه دوره های کاربردی و اجرایی است و در دو نوع کالج های فنی و کالج های فنی و علمی به ارائه دوره های مختلف به متقاضیان می پردازند.

طول دوره های کالج از 6 ماه تا 4 سال بر طبق شرایط و درخواست متقاضی متغیر می باشد، بعضی از کالج های بزرگ در کشور کانادا در مقاطع فوق دیپلم و لیسانس نیز دانشجو پذیرش می نمایند.

پذیرش کالج: اخذ پذیرش از کالج ها عموما از گرفتن پذیرش از دانشگاهها ساده تر و با موانع کمتری امکان پذیر است ، البته این به معنای کم ارزش بودن دوره ها نیست و برعکس از آنجائیکه دوره های کالج بر اساس موارد اجرایی و فنی طرح ریزی شده است لذا برای کار در کشور کانادا بسیار کاربردی و کارآمد هستند و همچنین متقاضیان پس از گذراندن کالج میتوانند در همان رشته ها در دانشگاههای کانادا ادامه تحصیل دهند و از مزایای دریافت اقامت با توجه به شرایط قانونی کانادا اقدام نمایند.

 

مدارک لازم برای اخذ پذیرش کالج:

  • اسکن پاسپورت معتبر
  • ریز نمرات 3 سال آخر تحصیل+ کارنامه ها به همراه ترجمه رسمی
  • اصل شناسنامه به همراه ترجمه رسمی
  • تکمیل فرم مشخصات فردی

 

2-دانشگاه

مقطع لیسانس: دانشگاههای کانادا برای تحصیل در مقاطع لیسانس تا دکترا دانشجو می پذیرند ، متقاضیان ادامه تحصیل در دانشگاههای کانادا پس از گذراندن 12 سال تحصیلی و اخذ مدرک  دیپلم می توانند برای ادامه تحصیل در کانادا اقدام نمایند . معمولا دوره های کارشناسی درکانادا مانند ایران 4 ساله هستند و برای دریافت پذیرش باید نمرات مورد قبولی در مقطع دبیرستان و همچنین دارای مدرک آیلتس یا مدرک زبان فرانسه باشید.

البته اگر مدرک آیلتس هم ندارید میتوانید با تماس با مشاوران ما جهت اخذ پذیرش و تحصیل در کانادا اقدام نمایید.

 

مقطع فوق لیسانس: بیشترین متقاضیان تحصیل در کانادا در این مقطع هستند ، دوره های فوق لیسانس یا کارشناسی ارشد معمولا دو ساله هستند و در سیستم آموزشی کانادا این دوره ها به دو صورت تحقیقاتی و واحدی اجرا میگردند ، در برخی از رشته های تحقیقاتی امکان ادامه تحصیل در مقطع دکترا مستقیما پس از اخذ فوق لیسانس وجود دارد.

مدارک لازم برای مهاجرت تحصیلی در مقطع لیسانس:

  • اسکن پاسپورت معتبر
  • ریز نمرات 4سال آخر تحصیل+ کارنامه ها به همراه ترجمه رسمی
  • اصل شناسنامه به همراه ترجمه رسمی
  • تکمیل فرم مشخصات فردی
  • مدرک زبان انگلیسی

 

مقطع دکترا: بعد از دریافت فوق لیسانس فارق التحصیلان میتوانند برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا اقدام کنند ، اگرچه از آنجاییکه هزینه تحصیل در این مقطع بالا میباشد بیشتر متقاضیان به دنبال دریافت فاند یا بورسیه تحصیلی هستند که داشتن معدل بالای فوق لیسانس و ارائه مقالات بین المللی و داشتن پروژه های اجرا شده مرتبط با رشته تحصیلی و هم چنین داشتن نمره آیلتس بالا (بالاتر از 7) میتواند تاثیر به سزایی در این مهم داشته باشد.

 

*در صورتیکه تمایل دارید پس از اخذ دیپلم؛ برای ادامه تحصیل در هر یک از مقاطع کالج یا دانشگاهی اقدام نمایید، با مشاوره رایگان در خدمت شما هستیم:

خط ویژه تهران:  1716

021-74807000

ایمیل:  abrisham.ca@gmail.com

نشانی: تهران، سعادت آباد، میدان کاج، بلوار سرو شرقی، پلاک 103، طبقه دوم


 

 

انگشت نگاری آنکارا

هزینه پیکاپ هر نفر

مدارک مورد نیاز جهت اقدام

پیکاپ ویزای کانادا از آنکارا

200.000 تومان+140 لیر

اصل پاسپورت

ایمیل سفارت

آژانس هواپیمایی راه ابریشم            تلفن : 02174807000            مسئول پاسخگویی: خانم راشدی

تهران، سعادت آباد، میدان کاج، خیابان سرو شرقی، پلاک 103، طبقه دوم - خط ویژه تهران: 1716

 

 

 

 

 

 

 

 

 

پیکاپ ویزای کانادا از آنکارا :

سفارت کانادا کلیه امور مربوط به امور ویزا را از طریق شرکت وک انجام می دهد بعد از انجام انگشت نگاری و تحویل مدارک متقاضی به ایران باز می گردد و بعد از چند هفته در صورت تائید صدور ویزا توسط کنسولگری کانادا یک ایمیل برای متقاضی ارسال میگردد و پس از آن متقاضی باید برای پیکاپ ویزا اقدام نماید.

               پیکاپ ویزای کانادا از شهر کانادا توسط نماینده رسمی شرکت راه ابریشم در مدت یک هفته انجام میشود.

 

               مدارک مورد نیاز برای پیکاپ ویزای کانادا:

  • اصل پاسپورت متقاضی
  • وکالت نامه امضا شده
  • ایمیل دارای بارکد ارسالی از سفارت
  • رسید پرداخت وجه به وک        

وقت سفارت کانادا:


مدارك مورد نياز برای درخواست ويزای دیدار اقوام كانادا:

1- اصل و کپی دعوتنامه ارسال شده از طرف فرد مقیم کانادا

2- کپی آخرین برگه مالیاتی دعوت کننده ( Notice of Assessment )

3-  اصل نامه اشتغال به كار دعوت كننده در كانادا

4-  كپي پشت و رو از كارت اقامت دائم يا سيتي زني دعوت كننده

5- اصل و كپي تمام صفحات پاسپورت متقاضی با حداقل یکسال اعتبار

6- کپی پاسپورت های قبلی در صورت وجود ویزای معتبر در آنها

7- کپی پاسپورت سایر اعضای خانواده که همراه شما نیستند.

8- اصل و ترجمه شناسنامه متقاضی ویزا

9- اصل گواهی بانکی جدید که در زمان درخواست بيش از یک ماه از تاریخ آن نگذشته باشد ( برای همه/هرحساب بانکی جاری / پس انداز، سپردۀ کوتاه مدت یا بلند مدت). گواهی بانکی باید حاوی نام شما /یا همسرتان، تاریخ افتتاح حساب، ماندۀ حساب ، تراز ميانگين و/یاگردش حساب باشد.در صورتي كه بخش بين المللي بانكي كه نامه را صادر كرده است نامه انگليسي به دعوت شونده  ارائه كندنيازي به ترجمه رسمي نيست.

10- الف) در صورتي كه دعوت شونده كارمند است لازم است نامه اشتغال به كار ، حكم شغلي و چند فيش حقوقي خود را ارائه كند. اصل فارسي نامه اشتغال به كار، كپي فارسي حكم شغلي و فيش هاي حقوقي به همراه ترجمه رسمي بايد ارائه شود.

ب) در صورتي كه متقاضی در شرکتی خصوصي سهامدار و یا مدير(مدیرعامل یا اعضای هیئت مدیره) باشد بايد مدارك مربوط به شركت خود را ترجمه رسمي نمايد. در اين موارد كپي برگه هاي مالياتي ، روزنامه رسمي شركت و ليست پرسنل بيمه شده شركت و ترجمه رسمي آنها بامهر دادگستري و تأييد امور خارجه كمك پرونده خواهد بود.(مدارک باید ترجمه رسمی گردند و دارای  مهر دادگستری و وزارت امور خارجه باشند)

ج) در صورتي كه دعوت شونده داراي جوازكسب است و در زمينه مرتبط با آن مشغول به فعاليت است ، كپي فارسي جواز و ترجمهرسمي آن با مهر دادگستري و تأييد امور خارجه بايد ضميمه پرونده گردد.

د) در صورتي كه دعوت شونده داراي مدركتحصيلي دانشگاهي است و در اين زمينه فعاليت ميكند ميتواند مدرك تحصيلي دانشگاهي خودرا ترجمه رسمي كند.

11- مدارک ملکی متقاضی یا همسر ایشان شامل: اسناد املاک مسکونی و تجاری همراه با ترجمه رسمی آنها

12- در صورتی که فرد دیگری پرداخت هزینه های سفر و اقامت متقاضی را پرداخت مینماید باید در یک دفترخانه اسناد رسمی این موارد را در تعهدنامه قید نماید و اصل و ترجمه آن نیز لازم می باشد. علاوه بر تعهدنامه میبایست مدارک کاری شخص گارانتی کننده نیز ارائه شود.

13- در صورتي كه همسر متقاضي داراي شرايط شغلي مناسبي باشد مدارك شغلي همسر نيز ميتواند ضميمه پرونده شود تا شرايط مالي و شغلي او براحتي اثبات شود.

14- كپي برگه اشتغال به تحصيل يا آخرين گواهي تحصيلي فرزند يا فرزندان دعوت شونده همراه با ترجمه

در صورتیکه فرزند زیر 18 سال به همراه یکی از والدین یا بدون والدین خود سفر می کند، ارائه مدارک حضانت و یا اجازه نامه از والدین و یا والد دیگر که به این سفر نمی رود، ضروری است. لطفاً فتوکپی یک مدرک شناسایی عکس دار از هر یک از والدین را در این مورد ارائه فرمایید.

دو قطعه عكس جديد سایز 3.5 * 4.5 از دعوت شونده يا دعوت شوندگان