اخذ ویزای توریستی کانادا :

توریست کسی است که تابعیت کشور کانادا را ندارد و به صورت قانونی از کانادا دیدن می کند. سالیانه کشور کانادا بیش از 35 میلیون بازدیدکننده را میزبانی می کند که با ویزای غیراقامتی وارد این کشور می شوند. به غیر از افراد دارای اقامت کانادا و شهروندان کانادایی، برای مسافرت به کانادا همه افراد نیاز به مجوز ورود به کانادا را دارند.
با توجه به شرایط خوبی که برای گرفتن ویزای توریستی کانادا وجود دارد، شانس اخذ ویزای مولتی 5 ساله افزایش یافته است. شما می توانید با داشتن دعوت نامه یا مدارک مناسب اقدام به درخواست ویزا نمایید.
ویزای توریستی کانادا معمولا به شکل ویزای تک ورود و مالتیپل می باشد.
single entry visa: که به وسیله آن می توانید تنها یک بار به کانادا سفر کنید.
multiple entry visa: به وسیله این ویزا می توانید تا زمان اعتبار ویزا به دفعات به کانادا سفر کنید.    

"شرکت خدمات مسافرتی راه ابریشم" با توجه به تجربه طولانی مدت خود در زمینه ارائه خدمات سفارت و اخذ ویزای کانادا؛  و انجام  هزاران پرونده جهت دریافت ویزا برای متقاضیان محترمی که به صورت توریستی و یا جهت دیدار با اقوام و آشنایان خود، قصد بازدید از کانادا را دارند، آمادگی خود را  در زمینه ارائه خدمات ویزا در مسیر کانادا و همچنین مشاوره کاملا رایگان، تخصصی و حرفه ای به شما عزیزان اعلام می دارد.

اعتبار انواع ویزای کانادا :

معمولا متقاضیان ویزای توریستی و دیداری می توانند حد اکثر تا شش ماه در کانادا اقامت داشته باشند. اگر ویزا به صورت مالتیپل صادر شده باشد به دارنده ویزا این امکان را می دهد که به طور متعدد و در هر بار ورود 6 ماه در کانادا اقامت داشته باشند.

مزیت های ویزای بلند مدت مالتیپل  کانادا :

1. اولین مزیت ویزای مالتیپل این است که به دارنده ویزا این اجازه را می دهد که به دفعات به کانادا تردد کند.
2. از طریق کلیه مرزها و در زمان های مختلف می تواند به کانادا سفر کند.
توجه: ویزای مالتیپل تا یک ماه قبل از تاریخ ابطال گذرنامه فرد دارای اعتبار است.
اعتبار5 ساله ویزای مالتیپل به این خاطر است که گذرنامه های افراد ایرانی به طور معمول تا 5 سال اعتبار دارند.

* سفارت کانادا مصاحبه حضوری با متقاضیان ویزای کانادا ندارد.

تصمیم گیری درمورد صدور و یا عدم صدور ویزای کانادا با توجه به مدارک ارسالی متقاضی صورت میگیرد، لذا اهمیت ارسال مدارک صحیح و پرونده کامل بسیار بالا است. مدارک ارسالی باید کامل، دقیق، به روز و کاملا گویای وضعیت فرد متقاضی باشد و افسر ویزا را متقاعد نماید که شخص متقاضی واجد شرایط ویزای کانادا است.

وقت انگشت نگاری:

سیستم بیومتریک برای متقاضیان ویزای موقت (دیدار، دانشجویی و کار) الزامی است. متقاضیان ایرانی ویزای دیدار ، دانشجویی و کار بین سنین 14 تا 79 سال ملزم به دادن داده های بیومتریک خود (اعم از اثر انگشت و عکس) می باشند.
کلیه متقاضیان محترم باید به یکی از کشورهای اطراف که در آنها مرکز EFS GLOBAL اقدام به انگشت نگاری می نماید، مراجعه کنند. شرکت راه ابریشم در تمامی این کشورها دارای نمایندگی و قرارداد با کارگزاران معتبر جهت همراهی شما عزیزان می باشد تا بدون هیچ گونه مشکل، ابهام و یا استرس، از زمان  ورود به فرودگاه تا زمان خروج، کلیه امور مربوط به انگشت نگاری، مراجعه به VAC و ارائه اطلاعات لازم را به خوبی هماهنگی نماید. لیست این شهر ها عبارتند از:1.ترکیه (آنکارا/استانبول)   2.ارمنستان (ایروان)  3.آذر بایجان  (باکو) 4.گرجستان (تفلیس)   5.امارات (دبی)

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کانادا :

1. اصل  پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام کلیه پاسپورت های قدیمی که در آن ها ویزا درج شده است.

2. ارائه دعوت نامه و یا مدارک معتبر برنامه سفر (که این مدارک می تواند شامل این موارد باشد: دعوتنامه  معتبر- ارائه برنامه کامل سفر

3. ترجمه شناسنامه هریک از متقاضیان

4. ترجمه سند ازدواج در صورت همسفر بودن همسر(در صورت همراهی فرزندان حتما گواهی اشتغال به تحصیلشان ترجمه شود)

5. تکمیل فرم اطلاعات فردی و فرم اطلاعات خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه.

6. مدارک مالی، شامل نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی به همراه گردش سه ماه حساب که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه متقاضی باشد. در صورتیکه گواهی سپرده بلند مدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل و اجاره نامه دارید نیز ارائه دهید.(مدت اعتبار نامه تمکن مالی و ریز پرینت یک ماه است.)

7.ترجمه اسناد ملکی

8.مدارک شغلی

 کارمندان: گواهی اشتغال به کار به زبان فارسی یا انگلیسی روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد ماهیانه، نام مدیر یا سوپروایزر و مدت زمان موافقت شده با مرخصی)، ترجمه فیش حقوقی سه ماه آخر، ترجمه لیست بیمه سه ماه آخر و ترجمه حکم کارگزینی.

کارفرمایان: ترجمه " آگهی تاسیس" ،"آگهی تغییرات" و "آگهی تصمیمات" شرکت در روزنامه رسمی، ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی دو ماه آخر کارمندان، ترجمه آخرین لیست بیمه پرداخت شده.

تجار: ترجمه کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، ترجمه لیست پرداخت بیمه.

مهندسان: ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت.

کارخانه داران و صاحب مشاغل آزاد: ترجمه پروانه بهره برداری، ترجمه جواز کسب، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده و ترجمه لیست بیمه پرداخت شده.

بازنشستگان: ترجمه حکم بازنشستگی و ترجمه فیش حقوقی سه ماه آخر بازنشستگی (در صورت افزایش حقوق، ترجمه حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود.)

9. ترجمه رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند. رضایت نامه باید از کسی باشد که آنها را همراهی نمی کند.

10. دوقطعه عکس 4،5*3،5 رنگی با زمینه سفید
*کلیه مدارک فارسی باید به زبان انگلیسی ترجمه شوند و ترجیحا به تاییدیه دادگستری برسند.

* اگر به هر دلیلی مایل به سفر و اخذ ویزای مالتیپل کانادا هستید، با تماس با مشاورین ما و دریافت مشاوره تخصصی می توانید در کمترین زمان ممکن، ویزای مالتیپل کانادا را اخذ نمایید و از ویژگی های آن بهره مند گردید. 

خط ویژه تهران:  1716

 021-74807000

ایمیل:  abrisham.ca@gmail.com

نشانی: تهران، سعادت آباد، میدان کاج، بلوار سرو شرقی، پلاک 103، طبقه دوم