ویزای انگلیس:

کشور انگلیس به علت دارا بودن تمدنی کهن و آثار تاریخی زیبا و منحصر به فرد از یک سو و قرار گرفتن در میان کشورهای مدرن و توسعه یافته که دارای جذابیت های فراوان هستند و امکانات توریستی و تفریحی منحصر به فردی را در اختیار مسافران قرار می دهند از سوی دیگر، به یکی از مقاصد پر طرفدار برای سفر علاقه مندان به گردشگری تبدیل شده است که سالانه میلیون ها توریست برای بازدید از این کشور اقدام می کنند.

در ادامه به ویزای انگلیس و مباحث مرتبط با آن خواهیم پرداخت و سعی خواهیم کرد به طور کامل به سوالات و ابهامات شما پاسخ دهیم.

 

  • ویزای توریستی انگلیس:

کلیه شهروندان ایرانی برای سفر توریستی به انگلیس باید تقاضای دریافت ویزای توریستی نمایند. مدت زمان ویزای صادر شده از ویزای 6 ماهه تا ویزای 10 ساله متغیر است. (6 ماهه، 2 ساله، 5 ساله  و 10 ساله)  که بنا بر سابقه سفر متقاضی و دارا بودن ویزاهای انگلیس قبلی و یا نداشتن ویزای انگلیس، انتخاب نوع ویزا برای متقاضیان مختلف متفاوت می باشد.

عموما تمامی ویزاهای صادر شده توسط سفارت انگلیس به صورت مالتیپل صادر می شود؛ اما بر طبق تشخیص افسر سفارت ممکن است ویزاها به صورت سینگل صادر شوند (البته در موارد خیلی معدود). برای آشنایی بیشتر شما، در ادامه در مورد ویزای سینگل و مالتیپل توضیح خواهیم داد.

 

  • ویزای سینگل انگلیس:

ویزای سینگل یا یکبار ورود، نوعی از ویزا می باشد که دارنده آن فقط یکبار می تواند با آن ویزا به کشور انگلیس سفر نماید و پس از خروج ازکشور انگلیس دیگر امکان استفاده از آن ویزا را ندارد و اگر تمایل به سفر دیگری داشته باشد باید مجددا درخواست ویزا نموده و کلیه مراحل اخذ ویزا را مجددا طی نماید.

 

  • ویزای مالتیپل انگلیس:

ویزای مالتیپل یا چند بار ورود، نوعی از ویزا می باشد که دارنده آن امکان ورود و خروج های متعدد به کشور انگلیس را داشته و در هر بار ورود می تواند 6 ماه پیوسته در این کشور اقامت داشته باشد. در این نوع ویزا؛ ویزای شما بعد از خروج از کشور انگلیس باطل نمیشود و تا پایان مدت زمان اعتبار ویزا میتوانید به این کشور بارها سفر کنید.

 

نکته مهم :!

داشتن دعوتنامه برای اخذ ویزای توریستی الزامی نمی باشد و شاید بتوان گفت بی تاثیر است. زیرا هنگامی که شما برای اخذ ویزای توریستی اقدام می نمایید، بزرگترین سوالی که برای آفیسر سفارت باید جواب داده شود این سوال است که:" آیا این مسافر یا مسافرین پس از سفر توریستی و بازدید از انگلستان به کشور خود باز می گردند؟؟"

 مطمئنا داشتن یک دعوتنامه از شرکت توریستی در انگلیس کمک شایانی را برای جواب مثبت دادن به این سوال نخواهد کرد. بهتر است مدارک کامل داشته باشید و با مشاوره صحیح فرم سفارت را با دقت بالا تکمیل کنید؛ تا اینکه مبالغی گزاف برای یک برگه دعوتنامه توریستی پرداخت نمایید یا تور خود را با بهای بالاتر خریداری کنید.

بی شک فرم درخواست ویزای سفارت انگلیس یکی از پیچیده ترین و سخت ترین فرمها در میان تمامی سفارتها می باشد که تکمیل آن نیاز به تخصص و تجربه بالایی دارد. با تکمیل صحیح این فرم و تهیه مدارک مورد نیاز سفارت، شانس خود را برای دریافت ویزای توریستی انگلیس به میزان قابل توجهی افزایش خواهید داد.

 

شرایط لازم برای دریافت ویزای انگلیس:

قبل از اقدام برای تهیه مدارک لازم برای اخذ ویزای انگلیس بهتر است شرایط اولیه برای دریافت این ویزا را بررسی کنید. زیرا با توجه به اینکه کشور انگلیس در چند سال گذشته سخت گیری خود را برای ارائه ویزا به ایرانیان افزایش داده است لذا باید یکسری مدارک مورد نیاز را حتما داشته باشید.

 

شرایط پیشنهادی ما برای دریافت ویزای انگلیس به شرح ذیل است:

  1. داشتن سابقه سفر مناسب مخصوصا به کشورهای معتبر (شینگن، آمریکا،کانادا، استرالیا)
  2. مدارک شغلی قوی و مستند
  3. داشتن اسناد ملکی
  4. پرینت بانکی قوی

اگر با بررسی موارد ذکر شده به این نتیجه رسیده اید که شرایط لازم را برای دریافت ویزا دارید با راه ابریشم همراه باشید تا مدارک مورد نیاز را بررسی نمائیم.

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی انگلیس:

1. اصل و کپی تمام صفحات پاسپورت متقاضی با حداقل یکسال اعتبار  

2. اصل و ترجمه شناسنامه متقاضی ویزا

3. کپی پاسپورت سایر اعضای خانواده که همراه شما نیستند

4. اصل پاسپورت های قبلی به همراه کپی صفحه اول و تمام صفحات دارای مهر ورود و خروج

5. اصل گواهی بانکی جدید که در زمان درخواست بيش از یک ماه از تاریخ آن نگذشته باشد. (برای همه/ هرحساب بانکی جاری/ پس انداز، سپردۀ کوتاه مدت یا بلند مدت). گواهی بانکی باید حاوی نام شما/ یا همسرتان، تاریخ افتتاح حساب، ماندۀ حساب، تراز ميانگين و یاگردش حساب باشد. در صورتی كه بخش بين المللی بانکی كه نامه را صادر كرده است نامه انگلیسی به دعوت شونده ارائه كند، نيازی به ترجمه رسمی نيست.

6. در صورتی كه متقاضی در شرکتی خصوصی سهامدار و یا مدير(مدیرعامل یا اعضای هیئت مدیره) باشد بايد مدارك مربوط به شركت خود را ترجمه رسمی نمايد. در اين موارد كپی برگه های مالياتی ، روزنامه رسمی شركت و ليست پرسنل بيمه شده شركت باید همراه با سایر مدارک برای ترجمه آماده شود. 

7. برای متقاضیان دارای جواز کسب، ارائه جواز کسب و برگه پرداخت مالیات الزامی است.

8. مدارک ملکی متقاضی یا همسر ایشان شامل: اسناد املاک مسکونی و تجاری همراه با ترجمه رسمی آنها

9. در صورتی که فرد دیگری هزینه های سفر و اقامت متقاضی را پرداخت می نماید باید در یک دفترخانه اسناد رسمی این موارد را در یک تعهدنامه قید نماید و اصل و ترجمه آن نیز لازم می باشد. علاوه بر تعهدنامه میبایست مدارک کاری شخص گارانتی کننده نیز ارائه شود.

10. در صورتی كه همسر متقاضی داراي شرايط شغلی مناسبی باشد مدارك شغلی همسر نيز ميتواند ضميمه پرونده شود تا شرايط مالی و شغلی او به راحتی اثبات شود .

11. كپی برگه اشتغال به تحصيل يا آخرين گواهی تحصيلی فرزند يا فرزندان دعوت شونده همراه با ترجمه

* در صورتیکه فرزند زیر 18 سال به همراه یکی از والدین یا بدون والدین خود سفر می کند، ارائه مدارک حضانت و یا اجازه نامه از والدین و یا والد دیگر که به این سفر نمی رود، ضروری است. لطفاً فتوکپی یک مدرک شناسایی عکس دار از هر یک از والدین را در این مورد ارائه فرمایید.

* در صورتیکه از انگلیس دعوتنامه داشته باشید، ارائه مدارک زیر الزامی است:

  • اصل و کپی دعوتنامه
  • مدارک اقامت قانونی دعوت کننده در انگلیس
  • سایر مدارک شغلی