کشور ژاپن زادگاه چشم بادامی ها را نیپون کوکو (خاستگاه خورشید) می نامند. ژاپن کشوری محصور شده در آب است و با کشورهای چین، کره جنوبی، کره شمالی و روسیه همسایه است. توکیو، پایتخت ژاپن و از گران ترین پایتخت های جهان است. ترکیبی از مدرنیته و سنت، ژاپن را تبدیل به یک قطب گردشگری کرده است.

ویزای ژاپن برای ایرانیانی که قصد سفر به ژاپن را دارند:

هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور ژاپن را دارند، باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزای این کشور نمایند. شرکت راه ابریشم به شما کمک میکند تا در صورت داشتن مدارک لازم، بدون حضور در سفارت، در کوتاهترین زمان، ویزای خود را دریافت نمایید.

انواع ویزای کوتاه مدت برای ورود به ژاپن:

  • توریستی
  • دیدار دوست
  • دیدار اقوام
  • شرکت در کنفرانس و مسابقات ورزشی

ویزای تجاری ژاپن برای ایرانی ها  جهت اهداف تجاری:

این نوع ویزا شامل کنفرانس ها و قرارهای کاری با اهداف تجاری می شود.

مدارک لازم جهت دریافت ویزای تجاری:

  1. گذرنامه متقاضی ویزا
  2. یک نسخه فرم تقاضای ویزا
  3. یک قطعه عکس 4.5*4.5 با زمینه سفید
  4. کپی تمام صفحات شناسنامه متقاضی ویزا همراه با ترجمه انگلیسی رسمی با تائید وزارت دادگستری
  5. نامه ماموریت صادره از سازمان مربوطه در ایران با ذکر سمت، نحوه پرداخت هزینه ها، دلیل و تاریخ سفر
  6. کپی روزنامه رسمی شرکت ایرانی، آگهی تاسیس و آخرین تغییرات یا جواز کسب، همراه با ترجمه انگلیسی رسمی با تائید وزارت دادگستری
  7. مدارکی که روابط تجاری بین شرکت ایرانی و ژاپنی را تائید نماید.
  8. ریز کارکرد سه ماه آخر حساب بانکی شرکت (به زبان انگلیسی، سایز آچهار، حداکثر صادره در 5 روز اخیر)
  9. اصل ضمانتنامه خطاب به سفارت برای ضمانت سه مورد زیر (از ژاپن):
  • تقبل هزینه اقامت
  • تقبل هزینه بازگشت
  • رعایت قوانین ژاپن
  • اصل دعوتنامه خطاب به سفارت (از ژاپن)
  • اصل برنامه سفر خطاب به سفارت (از ژاپن)

توجه: در صورت لزوم، در طول بررسی پرونده امکان درخواست مدارک اضافه می باشد.

 

ویزای توریستی برای مسافرانی که قصد بازدید از کشور ژاپن را دارند:

این نوع ویزا یک ویزای کوتاه مدت است و به مسافرین این اجازه را می دهد که 90 روز در کشور ژاپن بمانند.

مدارک لازم جهت دریافت ویزای توریستی:

  1. گذرنامه متقاضی ویزا
  2. یک نسخه فرم تقاضای ویزا
  3. یک قطعه عکس سایز 4.5*4.5 با زمینه سفید
  4. کپی تمام صفحات شناسنامه متقاضی ویزا همراه با ترجمه انگلیسی رسمی با تائید وزارت دادگستری
  5. برنامه سفر با ذکر جزئیات به انگلیسی (با ذکر تاریخ ورود و خروج و برنامه روز به روز)
  6. رزرو هتل
  7. گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت، حقوق و موافقت با مرخصی (با ذکر تاریخ)
  8. ریز کارکرد سه ماه آخر حساب بانکی (به زبان انگلیسی، سایز آچهار، حداکثر صادره در 5 روز اخیر)

توجه: در صورت لزوم، در طول بررسی پرونده امکان درخواست مدارک اضافه می باشد.

 

مراحل اخذ ویزای توریستی ژاپن:

بعد از آنکه مدارک مورد نیاز توسط شرکت راه ابریشم از مسافر گرفته شد، پس از بررسی مدارک توسط کارشناسان شرکت، در صورت دارا بودن شرایط لازم، قراردادی بین فرد متقاضی و شرکت بسته خواهد شد و پس از تسویه، مراحل اخذ ویزای توریستی شروع می شود. بهتر است بدانید که از خدمات ویژه راه ابریشم در اخذ ویزای توریستی این است که هیچ نیازی به حضور مسافر در سفارت نمی باشد.

هزینه خدمات ویزای ژاپن:

250 دلار جهت رسیدگی به پرونده می باشد که در صورت عدم موافقت سفارت با ویزای مسافر، مبلغ 100 دلار از آن کسر و مابقی به مسافر مسترد می گردد و در صورت موافقت سفارت با ویزای مسافر، مبلغ 50.000.000 تومان به عنوان ضمانت بازگشت از مسافر اخذ می گردد.

توجه داشته باشید کلیه مدارک باید به زبان انگلیسی و با تائید دادگستری باشد. همچنین در هر مرحله از بررسی ویزا ممکن است سفارت مدارک بیشتری را از شما درخواست نماید.

 

**مدت زمان اخذ ویزای توریستی 7 تا 10 روز کاری می باشد. ویزای ژاپن را با کمک مشاوران ما در کوتاه ترین زمان دریافت نمایید.

شرکت راه ابریشم با سابقه طولانی در زمینه اخذ ویزای اروپا، ژاپن، استرالیا، کانادا و اروپا، مفتخر است با بهره گیری از متخصصان در زمینه اخذ ویزا، در خدمت شما هموطنان گرامی می باشد.