انواع ویزای ژاپن به همراه مدارک مورد نیاز برای هر یک:

کشور ژاپن به علت دارا بودن فرهنگ غنی و تاریخی کهن و همچنین غذاهای منحصر بفرد، معابد و مکان های مذهبی-تاریخی باشکوه، به مقصدی جذاب و ارزشمند در گردشگری تبدیل شده است. مردم ژاپن به سختکوشی و فرمانبرداری در امور محوله شهرت دارند.

اگر قصد سفر به کشور زیبای ژاپن را دارید، در گام اول باید برای اخذ ویزای ژاپن اقدام نمائید. در ذیل به انواع ویزای ژاپن و مدارک مورد نیاز آنها اشاره خواهیم کرد:

ویزای توریستی ژاپن:

  1. یک نسخه فرم تقاضای ویزا
  2. یک قطعه عکس در سایز 4.5*4.5 با زمینه سفید
  3. گواهی اشتغال به کار با ذکر حقوق و موافقت با مرخصی
  4. شناسنامه (به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن)
  5. پرینت گردش حساب سه ماه اخیر (زمان صدور گواهی بانکی یک روز قبل از ارائه مدارک باشد.)
  6. اصل گذرنامه جدید و گذرنامه های قدیمی
  7. برنامه سفر (به همراه رزرو هتل)

 

ویزای تجاری ژاپن:

  1. جواز کسب
  2. یک نسخه فرم تقاضای ویزا
  3. نامه ماموریت
  4. کپی روزنامه رسمی شرکت ایرانی
  5. یک قطعه عکس 4.5*4.5 با زمینه سفید
  6. دعوتنامه (که شرکت ژاپنی صادر نموده است.)
  7. ضمانت نامه (که شرکت ژاپنی صادر نموده است.)
  8. برنامه سفر (که شرکت ژاپنی صادر نموده است.)
  9. مدارک تجاری بین شرکت ایرانی و شرکت دعوت کننده ژاپنی
  10. شناسنامه (به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن)
  11. اصل گذرنامه جدید و گذرنامه های قدیمی
  12. مدارکی مربوط به شرکت دعوت کننده (یکی از مدارک زیر لازم می باشد:)
  • ثبت شرکت ژاپنی
  • کپی از جدیدترین تغییرات مربوط به شرکت
  • مدرک مربوط به شرکت ها یا موسسات ژاپن
  • جزوه و یا کاتالوگ

 

ویزای دیدار دوست ژاپن:

  1. یک نسخه فرم تقاضای ویزا
  2. یک قطعه عکس در سایز 4.5*4.5 با زمینه سفید
  3. شناسنامه (به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن)
  4. دعوتنامه (توسط ضامنی که در ژاپن زندگی میکند تهیه شده باشد.)
  5. برنامه سفر (توسط ضامنی که در ژاپن زندگی میکند تهیه شده باشد.)
  6. اصل گذرنامه جدید و گذرنامه های قدیمی
  7. مدارکی که روابط دوستی بین متقاضی ویزا و ضامن در ژاپن را نشان دهد. (بطور مثال عکس، نامه و غیره)
  8. ضمانتنامه
  9. برگه اقامت محلی ضامن

توجه: در صورتیکه ضامن دارای ملیت خارجی (به طور مثال ایرانی باشد) کپی از پشت و روی کارت ثبت اقامت و کپی صفحه مشخصات گذرنامه، صفحه ویزا و صفحه مهر ورود مجدد ضامن مورد نیاز است.

 

مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تائید نماید:

الف- در صورتیکه متقاضی ویزا هزینه سفر را می پردازد: گواهی رسمی درآمد (چنانچه  متقاضی درآمد ثابت ندارد، پرینت کارکرد سه ماهه اخیر حساب بانکی قابل قبول است.

ب- در صورتیکه ضامن در ژاپن هزینه را می پردازد، یکی از مدارک زیر لازم می باشد:

  1. گواهی رسمی مالیات (مبلغ درآمد باید ذکر شده باشد.)
  2. کپی اظهارنامه تائید شده درآمد ضامن که شغل آزاد دارد.
  3. گواهی رسمی درآمد تائید شده توسط شهرداری
  4. حساب بانکی (پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب)

توجه: ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر مورد نیاز است.

 

ویزای دیدار اقوام در ژاپن:

  1. یک نسخه فرم تقاضای ویزا
  2. یک قطعه عکس در سایز 4.5*4.5 با زمینه سفید
  3. شناسنامه (به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن)
  4. دعوتنامه (توسط ضامنی که در ژاپن زندگی میکند تهیه شده است.)
  5. برنامه سفر (توسط ضامنی که در ژاپن زندگی میکند تهیه شده است.)
  6. اصل گذرنامه جدید و گذرنامه های قدیمی
  7. مدارکی روابط بین متقاضی ویزا و ضامن را مشخص نماید. (شناسنامه و ترجمه انگلیسی رسمی آن)
  8. ضمانتنامه
  9. برگه اقامت محلی ضامن

توجه : در صورتیکه ضامن دارای ملیت خارجی (به طور مثال ایرانی باشد) کپی از پشت و روی کارت ثبت اقامت و کپی صفحه مشخصات گذرنامه، صفحه ویزا و صفحه مهر ورود مجدد ضامن مورد نیاز است.

 

مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تائید نماید:

الف- در صورتیکه متقاضی ویزا هزینه سفر را می پردازد: گواهی رسمی درآمد (چنانچه متقاضی درآمد ثابت ندارد پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی قابل قبول است.) هزینه را می پردازد، یکی از مدارک زیر لازم می باشد.

ب- در صورتیکه ضامن در کشور ژاپن است:

  1. حساب بانکی (پرینت کارکرد سه ماه اخیر)
  2. گواهی رسمی درآمد تائید شده توسط شهرداری
  3. گواهی رسمی مالیات (مبلغ درآمد باید ذکر شده باشد.)
  4. کپی اظهارنامه تائید شده درآمد ضامن که شغل آزاد دارد.
  5. (ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر مورد نیاز است.)

 

ویزای کنفرانس و مسابقات ورزشی:

  1. یک نسخه فرم تقاضای ویزا
  2. یک قطعه عکس در سایز 4.5*4.5 با زمینه سفید
  3. شناسنامه (به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن)
  4. دعوتنامه (توسط سازمان دعوت کننده در ژاپن تهیه شده است.)
  5. ضمانتنامه (توسط سازمان دعوت کننده در ژاپن تهیه شده است.)
  6. برنامه سفر (توسط سازمان دعوت کننده در ژاپن تهیه شده است.)
  7. اصل گذرنامه جدید و گذرنامه های قدیمی
  8. مدارکی مربوط به شرکت و یا سازمان دعوت کننده (یکی از مدارک زیر لازم میباشد.)
  •  ثبت شرکت ژاپنی (صادره در سه ماه اخیر، توسط شرکت اصلی در ژاپن)
  • مدرک مربوط به شرکت ها یا موسسات در ژاپن
  • جزوه و یا کاتالوگ
  • مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تائید نماید.
  • نامه ماموریت متقاضی ویزا

(ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر مورد نیاز است.)

 

چند نکته در مورد اخذ ویزای ژاپن:

زمان مورد نیاز برای بررسی مدارک ویزای ژاپن به طور معمول 5 روز کاری (با احتساب روز ارائه مدرک) است.

ویزای توریستی ژاپن حدود 3 ماه اعتبار دارد، اما مدت مجاز اقامت شما بستگی به نظر سفارت ژاپن دارد.

ارائه اصل مدارک فارسی لازم نیست و ترجمه انگلیسی مدارک که حاوی مهر وزارت دادگستری باشد برای اخذ ویزا کافی است.

برای اخذ ویزای ژاپن معمولا نیازی به انجام مصاحبه نیست، مگر آنکه طبق نظر کنسول انجام مصاحبه ضروری باشد.