اندونزی، کشور هزار جزیره، مجمع الجزایری است که در اقیانوسیه و آسیای جنوبی قرار دارد. پایتخت اندونزی "جاکارتا" نام دارد که در جزیره جاوا قرار گرفته است. طبیعت زیبای اندونزی باعث شده تا این کشور میزبان توریست های زیادی باشد. جالب است بدانید که این کشور دارای دو فصل است: فصل خشک که از آوریل تا اکتبر (فروردین ماه تا مهرماه) و فصل بارانی که از نوامبر تا مارس (آبان ماه تا اسفندماه) می باشد و اصولا هوا گرم و شرجی و یا بارانی و مرطوب است.

 

ایرانیان برای سفر به اندونزی به ویزا نیاز دارند. ویزای اندونزی دارای 2 ماه اعتبار می باشد و مسافر می تواند حداکثر تا 29 روز در آنجا اقامت داشته باشد.

مدارک مورد نیاز جهت ویزای توریستی اندونزی:

  1. اصل پاسپورت به همراه یکسری کپی
  2. کپی شناسنامه
  3. کپی کارت ملی
  4. دو قطعه عکس 4*3 رنگی زمینه سفید
  5. نامه تمکن مالی با مانده حداقل 10.000.000 تومان به انگلیسی، در سربرگ بانک و به همراه مهر و امضاء بانک
  6. معرفی نامه انگلیسی بر روی سربرگ شرکت با مهر و امضاء مدیرعامل شرکت
  7. رزرو بلیط و هتل
  8. بیمه نامه مسافرتی

 

مراحل اخذ ویزای اندونزی:

پروسه دریافت ویزا از طریق "شرکت راه ابریشم" بسیار ساده تر از رفتن به سفارت است و نیازی به حضور مسافر در سفارت نم ی باشد. شما مسافران عزیز می توانید با بهره گیری از مشاوره رایگان کارشناسان راه ابریشم، ویزای خود را بین 3 تا 5 روز کاری دریافت نمایید. در صورتیکه شما به ویزای فوری فوری نیاز داشته باشید، راه ابریشم تنها در طول یک روز کاری این کار را برای شما انجام خواهد داد.

هزینه ویزای اندونزی:

  • هزینه ویزای عادی توریستی 60 دلار
  • هزینه ویزای فوری توریستی 120 دلار