جزئیات تور

تور رم + فلورانس + ونیز (7 شب)

مدت تور 8 روز و 7 شب تاریخ شروع و پایان 11 مرداد 1397 - 18 مرداد 1397
کلاس پرواز کلاس اقتصادی - ECONOMY CLASS
ایرلاین
نام هتل درجه هتل خدمات دو تخته یک تخته کودک با تخت کودک بدون تخت سفارش
Grand Hotel Cavour H10 Rome Citta Hotel Palazzo Paruta 1200 یورو + هزینه پرواز 1800 یورو + هزینه پرواز 900 یورو + هزینه پرواز 200 یورو + هزینه پرواز


تور ترکیبی ایتالیا ( 3شب رم + 3شب فلورانس+ 1شب ونیز)

خدمات :

 -بلیت رفت و برگشت پرواز آلیتالیا

-ویزای توریستی

-تور لیدر

-ترانسفر های فرودگاهی

-اقامت در هتل های 4 ستاره تاپ با صبحانه

-گشت شهری در هر شهر

-پرواز داخلی بین شهری صورت می گیرد.

-بیمه مسافرتی

برنامه سفر به شهر رم :

روز اول :ترانسفر فرودگاه به هتل همراه با استقبال و راهنمای فارسی زبان
توضیحات راجع به شهر رم و ارائه برخی اطلاعات ضروری شهر برای مسافران توسط راهنما
بازدید از کلیسای سانتا ماریا ماجوره و اثار بسیار دیدنی داخل کلیسا
بازدید از بنای شگفت انگیز کلسئوم (یا امفی تئاتر فلاویوم) و محدوده باستانی رومن فوروم و پالاتاین در مرکز شهر تاریخی
بازدید از چشمه ارزوها(تروی فانتین) دیدن خیابان دل کورسو و محدوده میدان اسپانیا
همچنین بازدید از معبد باستانی پانتئون و میدان زیبای ناوونا

روز دوم :
بازدید از واتیکان و کلیسای بزرگ سن پیتر (بزرگترین کلیسای کاتولیک در جهان) رفتن به موزه ی بزرگ واتیکانی و سیستین چپل  sistine chapel و نقاشی افرینش میکل آنژ،برنامه ناهار  رایگان بازدید از قلعه سنت انجلو یا فرشته مقدس

توضیحات :

-کلیه پروازها بر اساس قوانین هواپیمایی آلیتالیا،غیر قابل استرداد می باشد.

-کنترل پاسپورت جهت موارد منع خروج از کشور به عهده مسافر می باشد.

-پرداخت حداقل 50% مبلغ تور به هنگام ثبت نام الزامی است.

-ضمانت بازگشت برای هر نفر به مبلغ 40.000.000 تومان تومان دریافت خواهد شد.



بلیت رفت و برگشت
ویزا
ترانسفر
لیدر فارسی زبان
گشت شهری
سیم کارت رایگان
بیمه مسافرتی
اینترنت بی سیم

نظرات کاربران
ارسال نظر
نام و نام خانوادگی :
پست الکترونیکی :  
متن :
 
ارسال
ارسال نظر
نام و نام خانوادگی :
پست الکترونیکی :  
متن :
 
ارسال

-اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار

 -اصل شناسنامه

-سند ملکی به نام مسافر

-لیست بیمه

-گردش حساب بانکی 6 ماهه

-گواهی اشتغال به تحصیل برای دانش آموزان

-دو قطعه عکس 3/5 * 4/5 مربوط به سال جاری .

-گواهی اشتغال به کار (ترجمه آخرین حکم کارگزینی برای کارمندان دولتی،گواهی اشتغال به کار برای کارمندان بخش خصوصی،ترجمه روزنامه رسمی  و رزومه شرکت برای صاحبان شرکت ، ترجمه جواز کسب یا کارت بازرگانی ).

-توجه : مدارک فوق باید ترجمه شده (ترجمه اسپانیایی برای سفارت اسپانیا و ترجمه انگلیسی برای سفارت پرتغال و سایر سفارت ها )




مناطق گردشگری ایتالیا- رم

ایتالیا  -  رم